Франція визнана найбільш відвідуваною країною у світі

— 10 липня 2013, 09:29

Як повідомляється в опублікованій щорічній доповіді французького міністерства ремесел, торгівлі і туризму, в 2012 році республіку відвідали 83 млн. іноземних гостей. Таким чином був побитий торішній рекорд, коли в країні побували 81,4 іноземних туристів, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Численні економічні та політичні негаразди, що зачіпають цілу низку регіонів планети, обійшли стороною французьку туристичну галузь, - йдеться в повідомленні профільного відомства. - Прийнявши 83 млн. іноземних туристів, Франція встановила рекорд і зберегла перше місце в світі в той момент, коли в цьому динамічному і перспективному секторі з'являються все нові пропозиції в глобальному масштабі".

Як зазначають у мінтуризмі, основу туристичної аудиторії Франції, як і раніше, складають представники країн Європи та Азії. За підсумками минулого року лідерство серед європейців від підданих Великобританії перейшло до громадян Німеччини, які все частіше воліють відпочивати у сусідній країні.

Найбільший же зріст туристичного потоку спостерігається серед представників таких бурхливо країн, як Китай, звідки приїхало на 23% туристів більше у порівнянні з попереднім роком, і Бразилія (зростання на 21% за той же період).

Реклама:

Головне сьогодні