Канадця не пустили до дитячого парку розваг

— 10 липня 2013, 16:00

Як зазначає Lenta.ru із посиланням на телеканал CTV, Джон Сент-Ондж (John St-Onge) приїхав в парк зі своєю дорослою дочкою, проте на вході їх відмовилися пускати. Чоловік попросив покликати менеджера, однак той виявився занадто зайнятий. Керівництво парку пояснило, що за правилами, опублікованими на сайті, дорослі можуть пройти в парк тільки з дітьми.

При цьому канадець намагався переконати охоронців, що він не буде заважати маленьким відвідувачам парку. Він пояснив, що всього лише збирався сфотографувати великі конструкції з "Лего", але його все одно не пустили в парк.

За словами дочки Сент-Онджа, по дорозі додому у її батька був вираз обличчя, як у дитини, яку позбавили різдвяного подарунка.

Пізніше менеджер "Леголенду" заявила журналістам, що їхні правила створені для захисту дітей і сім'ї, бо парк - це розвага для дітей. За її словами, парк раз на місяць відкривається для дорослих, і тоді вони можуть відвідати його без супроводу дітей.

Сент-Ондж, що страждає від раку і діабету, зізнався журналістам, що мріяв побувати в "Леголенді" все життя. Спочатку він хотів відвідати головний "Леголенд" в Данії, але через хворобу не зміг цього зробити.

Канадець захопився конструктором, коли його власні діти були маленькими. Потім вони виросли, а чоловік продовжив купувати нові набори. Зараз у нього 75 комплектів конструктора, які складаються з 50 тисяч деталей.

Реклама:

Головне сьогодні