Яке обличчя має голод: світлини з фотоконкурсу

— 19 липня 2013, 14:45

Фотографів поросили надсилати на конкурс свої роботи, темою яких є голод.

Таким став спільний проект модного журналу Hunger та міжнародної організації Heifer, яка надає нужденним насіння, саджанці та навіть свійських тварин.

Про це пише The Daily Mail.

"Ідея полягала в тім, щоби підвищити обізнаність суспільства (щодо проблем бідності та голоду)", - говорить керівник благодійного фонду П‘єр Феррарі.

Той факт, що люди можуть асоціювати моду та голод більше з возвеличенням розладів харчової поведінки, аніж із тим, що потрібно покласти край бідності, Феррарі не лякає.

"Я усвідомлюю, наскільки потужним є впив мистецтва… Безсумнівно, модну індустрію критикують за виснажених моделей, але, в той самий час, мода – це те, що об‘єднує всіх нас", - зазначає він.

Якщо люди, побачивши світлини, захочуть зробити пожертви до фонду, який існує з 1944-го року, буде добре, зізнається Феррарі. Одначе не це є головною метою фотоконкурсу, запевняє він. Організатори сподіваються привернути увагу нового сегменту суспільства до проблеми голоду.

Переможця конкурсу визначать 23-го липня. Його робота з‘явиться в журналі, а також буде представлена в арт-галереї в Лос-Анджелесі.

Реклама:

Головне сьогодні