У Берліні новий тренд: секс просто неба

— 24 липня 2013, 12:29

Подекуди вони не роблять виняток і для інтимної сфери свого життя і спонтанно облаштовують спальню в парках, у фонтанах, на парковках, у провулках, на дахах, у садах чи просто на березі річки, пише Deutsche Welle.

Цьогоріч літо у Німеччині трохи забарилося і починалося дощами та низькими температурами, лише у липні ставши по-справжньому спекотним. І все ж, тренд сексу просто неба не примусив себе чекати, а міські власті Берліна вже переймаються проблемою.

Згідно з повідомленнями німецьких ЗМІ, минулого року 239 осіб змушені були сплатити штраф у 150 євро за те, що "робили це" у громадських місцях – це більш ніж удвічі більше, ніж ще три роки тому.

Цьогоріч і цей рекорд, як очікують, буде перевершено. Улюбленими місцями "голубків" у Берліні є найбільший парк німецької столиці Великий Тірґартен та популярний Трептов-парк. Один із закутків Тірґартена настільки активно відвідують любителі інтиму просто неба, що місцева поліція навіть встановила тут особливий нагляд за територією.

Щоправда, німці ще доволі толерантні, коли йдеться про оголення тіла. Недарма саме у Берліні 1929 року відбулася перша Міжнародна конференція з нудизму. А ще у Німеччині не знімають останню одежину з і так "голих" громадян: безробітні берлінці, яких упіймали на гарячому під час сексу просто неба, мусять сплатити лише 34 євро, тобто штраф для них значно менший.

В інших країнах тілесні втіхи просто неба можуть коштувати значно дорожче. Так, за секс на пляжі (йдеться зовсім не про популярний коктейль) в Іспанії можуть оштрафувати на суму до 75 тисяч євро, у Данії за це позбавляють волі на строк до чотирьох років, у Румунії – до семи років.

Неприємності через реалізоване бажання отримати засмагу без слідів бретельок та плавок гарантовані у Бразилії, Таїланді, на Кіпрі та у США. Цілуватися чи пестити один одного на людях в Туреччині та Дубаї теж не варто. Бути обережним в таких популярних серед туристів мусульманських країнах, як Єгипет та Марокко, слід тим, хто вирушає у відпустку з чужими чоловіком чи дружиною.

Отже, вирушаючи грітися на сонечку за кордон, варто заздалегідь ознайомитися з місцевими законами.

Реклама:

Головне сьогодні