Вінфрі вибачилась за галас навколо расизму в Швейцарії

— 14 серпня 2013, 11:16

Зірка вибачилася за галас в ЗМІ навколо історії з невдалою спробою купити сумочку в Швейцарії, повідомляють РИА Новости з посиланням на "ВВС".

"Я думаю, що той інцидент у Швейцарії - це всього лише інцидент в Швейцарії. Я дійсно жалкую, що ця історія набула розголосу. Я спеціально не згадала назву магазину. Тепер мені шкода, що я сказала, що це сталося в Швейцарії", - заявила Опра.

Нагадаємо, минулого тижня Опра Вінфрі заявила, що в одному з швейцарських бутиків продавщиця відмовилася показати їй сумочку за 35 тисяч франків (37,8 тисячі доларів). Працівниця бутіка зазначила, що "вона занадто дорога" та запропонувала телеведучій подивитися іншу.

Опра й собі перепросила за історію з сумочокю

Вінфрі пояснила, чому, на її думку, продавщиця зробила помилку: телеведуча була просто одягнена, коли зайшла в магазин, і ніщо не вказувало на те, що у неї "є гроші".

"На мені не було діамантових прикрас...", - зазначила вона.

Опра уточнила, що ні висувала ніяких звинувачень на адресу Швейцарії чи магазину і не потребує вибаченнях.

Раніше швейцарська продавщиця, яка не показала Вінфрі дорогу сумочку, попросила у клієнтки вибачення за непорозуміння. За її словами, вона всього лише запропонувала телеведучій сумочку, схожу на ту, що вибрала Опра - але дешевшу.

Реклама:

Головне сьогодні