Вивіска у Львові: "Їсти, пити і мінєти" повернулась

— 29 серпня 2013, 19:13

Якщо раніше вивісок було дві і вони розміщувалися вертикально біля вхідних дверей, то тепер є одна горизонтальна вивіска над входом у заклад. До того ж вона більшого розміру, аніж були попередні, повідомляє ZIK.

Раніше вивіску з непристойною двозначністю зняли увечері 28 серпня. Але вона знову з’явилась.

27 серпня в коментарі заступник директора КП "Адміністративно-технічне управління" ЛМР Наталя Сеньків зазначила, що ця вивіска не була зареєстрована у реєстрі вивісок.

"Ця ж вивіска – самовільно встановлена. Власнику скерована вимога про усунення порушення. Щоб її скласти, порушення має бути зафіксоване. Наші працівники виїжджали на місце. 22 серпня уже була складена вимога", – зазначила Наталя Сеньків.

Якщо дану вимогу не виконають у визначений термін, вивіску "За Жоржем. Їсти, пити і мінєти" примусово демонтують. Зробити це власники закладу мають до 31 серпня.

Вони мають або подати на погодження проект цієї вивіски або демонтувати її.

"А якщо до визначеного часу не буде зроблено ні одного, ні іншого, тоді буде здійснено примусовий демонтаж, – пояснила заступник директора КП "Адміністративно-технічне управління". – Підприємці мали би знати, що такі вивіски не можна розміщувати без погодження. Наразі жодних документів немає".

Вона підкреслила: вивіску або демонтують, або погодять – але однозначно не в такому вигляді, якою вона є зараз.

"Не може бути написано "За Жоржем. Їсти, пити і мінєти". Я розумію, що, можливо, колись так говорили старі люди, але має бути літературна мова", – додала Наталя Сеньків.

На сторінці закладу у соцмережі Фейсбук зазначається, що тут можна "поїсти, попити і поміняти гроші".

Реклама:

Головне сьогодні