Померла зірка "Великого Гетсбі"

— 9 серпня 2013, 08:49

Про це повідомив її чоловік Стівен Еккелберрі на своїй сторінці в Facebook.

"З великим жалем я змушений повідомити, що моя дружина і кращий друг, Карен Блек, померла. Спасибі вам всім за ваші молитви і любов, вони так багато значили для неї", - написав Еккелберрі у своєму повідомленні, якого цитує Комсомольская правда в Украине.

Карен Блек знялася в більш ніж 200 фільмах, найбільшу популярність принесли їй стрічки "Безтурботний їздець", "П'ять легких п'єс", "Нешвілл", серіал "Поліція Майамі: Відділ моралі". Незважаючи на свій вік і тривалу хворобу, актриса продовжувала чимало працювати. Один з останніх фільмів, в якій вона була зайнята - культова стрічка "Великий Гетсбі" режисера Джека Клейтона.

За словами її чоловіка, Блек не уявляла свого життя без кіно і музики, тільки це дозволило їй отримати таку популярність і завоювати любов глядачів.

Карен Блек часто перевтілювалася в складних і проблемних персонажів: у картині "Безтурботний їздець" вона зіграла підсілу на наркотики повію. За роль у фільмі "П'ять легких п'єс" її номінували на премію "Оскар" і вручили "Золотий Глобус".

Реклама:

Головне сьогодні