Багатодітна родина з маленькими дітьми, кілька років мешкала в лісі

— 25 вересня 2013, 10:48

Як повідомляє прес-служба Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області , яку цитує Інтерфакс, 23 вересня до міліції зателефонував мешканець села Мала Олександрівка та розповів про зустріч в лісі з дітьми, які там і живуть.

Слідчо-оперативна група виявила у зазначеному лісі трьох хлопчиків (3, 4 і 9 років), 6-річну дівчинку, а також їх 55-річного батька на ім'я Володимир.

Чоловік розповів, що кілька років тому він приїхав з Хмельницької області. У нього вкрали паспорт, після чого він разом зі своєю дружиною і старшим сином вирішили проживати в лісі.

Володимир самотужки збудував курінь, обтянув його поліетиленовою плівкою, зробив саморобну пічку для приготування їжі та опалення. За його словами, він приймав пологи у дружини, яка кинула його близько року тому. Тепер батька займається чотирма дітьми самостійно.

"На життя сім'я заробляла дарами лісу. Збирали і продавали гриби, ягоди. Батько рвав листя, потім продавав для оздоблення квіткових букетів. За літній період сім'я заробляла гроші, які відкладала для покупки продуктів взимку. Воду вони набирали на найближчій залізничній станції. За хлібом та іншими продуктами харчування чоловік їздив до Києва чи до найближчого села", - йдеться в повідомленні міліції.

В даний час проводиться перевірка щодо встановлення особи батька і місцезнаходженням матері. Дітей направлено до реабілітаційного центру Київської області, де їх оглянули лікарі, визначивши, що стан здоров'я хлопчиків і дівчинки задовільний, з ними працюють психологи. Долею дітей займатимуться соціальні служби у справах дітей.

Реклама:

Головне сьогодні