Вокаліст Scorpions заспівав для хворого на рак російського хлопця

— 22 жовтня 2013, 15:48

Менеджер дитячих програм Ліда Моніава звернулася до всіх, хто може допомогти організувати цю зустріч через власну сторінку у Facebook. Менше ніж за добу повідомлення перепостили 4 тис. небайдужих користувачів, повідомляють РИА Новости.

"Нам дуже потрібно, щоб гурт Scorpions, що нині перебуває із гастролями у Москві, прийшов у хоспіс. На Scorpions чекає Льоша. Чудовий, всіма улюблений Льоша Анічкін, що закінчив православний університет і викладав історію дітям у школі-інтернаті номер 55. Діти з інтернату досі приходять провідувати Льошу в хоспісі. У Льоші рак. Він не встає, ледве дихає і кисневий апарат йому майже не допомагає. Ми знаємо, що у Scorpions концерти у Москві і вони дуже зайняті. Однак у Льоші також мало часу. А зустріч із Scorpions - це мрія", - написала вона.

І ось вокаліст Scorpions Клаус Майне у вівторок вдень зателефонував Льоші в палату хоспісу. Через перекладачів сказав, що йому дуже приємно, що Scorpions пам'ятають і люблять у Росії. Що він би дуже хотів, привезти Льошу на сьогоднішній концерт. Але оскільки це неможливо, Клаус співатиме для Льоші по телефону. Клаус співав Holiday. 20 осіб у кімнаті стояли і плакали. Льоша намагався підспівувати, він знав слова, але не вистачило кисню. Решта музикантів Scorpions пишуть для Льоші листівку, залишають автографи на футболках і обіцяють все це передати в хоспіс.

"Я щойно вийшла з Льошиної палати в хоспісі. Льоша просто щасливий. Каже, що це все неймовірно. Неймовірно, що Scorpions співали для нього одного. Неймовірно, що п'ять тисяч осіб за одну ніч намагалися виконати його мрію. Ви зробили це. Дякую", - написала вона на сторінці у Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні