Тест

Майкл Джексон очолив рейтинг Forbes найзаможніших мертвих знаменитостей

Щорічний рейтинг представив журнал "Forbes".

За підрахунками видання, Майкл Джексон "заробив" з жовтня 2012-го року по жовтень 2013-го 160 мільйонів доларів.

Джексон знову очолив рйетинг набагатших небіжчиків серед зірок

До слова, за цей же період співачка Мадонна, яка цього року очолила рейтинг знаменитостей з найвищими доходами, заробила лише 125 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Майкл Джексон, якого не стало влітку 2009-го, вже двічі очолював список найбагатших мертвих знаменитосте. Лише в 2012-му році він поступився актрисі Елізабет Тейлор.

Цього року друге місце посів постійний учасник цього рейтингу - Елвіс Преслі, чий посмертний дохід "Forbes" оцінив у 55 мільйонів.

Елвіс Преслі цього року другий

На рядок нижче розмістився автор коміксів Чарльз Монро Шульц, який вигадав собаку Снупі. За рік Шульц "заробив" 37 мільйонів доларів.

Елізабет Тейлор, яка посіла перше місце в торішньому рейтингу найбагатших мертвих знаменитостей, цього разу стала лише четвертою, заробивши 25 мільйонів доларів.

Елізабет Тейлор поступилася першим місцем

За нею розташувався музикант Боб Марлі, що приніс своїм спадкоємцям за рік 18 мільйонів доларів.

У список найбагатших покійних знаменитостей також увійшли: актриса Мерилін Монро (15 мільйонів доларів за рік), музикант Джон Леннон (12 мільйонів доларів), вчений Альберт Ейнштейн і фотомодель Бетті Пейдж (по 10 мільйонів доларів кожен), актор Стів Маккуїн (9 мільйонів доларів), акторБрюс Лі і співачка Дженні Рівера (по 7 мільйонів доларів).

Фото "Reuters" та "АР" з сайту "Forbes"