У США продали обручку убивці Кеннеді

— 25 жовтня 2013, 11:27

Як повідомляє РИА Новости з посиланням на АР, торги, що відбулися в Бостоні, були приурочені до 50-ї річниці загибелі Кеннеді 22 листопада 1963-го року.

Представник аукціонного дому RR Auction повідомив, що обручку придбав покупець з Техасу, який побажав залишитися невідомим.

Обручка Освальда влітку цього року виставила на аукціон його вдова Марина Портер, щоб позбутися від спогадів про вбивство 35- го президента США. До прикраси докладено її написаний від руки лист.

Освальд познайомився зі своєю майбутньою дружиною Мариною на початку 1960-х років в Мінську, де він жив ​​і працював на одному з заводів. Кільце Освальд придбав в 1961 році в одному з ювелірних магазинів білоруської столиці, незадовго до того, як пара залишила СРСР і перебралася до США.

Морський піхотинець Лі Харві Освальд убив президента США Джона Кеннеді 22 листопада 1963 в Далласі, штат Техас. Двома днями пізніше Освальд був застрелений в міському поліцейському відділку. В даний час 72- річна Марина Портер веде відлюдькуватий спосіб життя. Відомо, що після шлюбу з Лі Харві Освальдом вона була одружена, у неї є діти і онуки.

Реклама:

Головне сьогодні