У Києві пройде унікальна виставка-форум закордонної освіти

12–13 жовтня в НСК "Олімпійський" відбудеться масштабна спеціалізована виставка "Вища освіта за кордоном", яка збере рейтингові навчальні заклади і надасть багато корисної інформації старшокласникам, студентам, батькам і молодим фахівцям.

Організатором виставки і офіційним представником усіх її учасників в Україні є міжнародна освітня агенція DEC education. Спеціалізовану освітянську подію компанія організуватиме в Україні вже вшосте.

Унікальною особливістю цьогорічного заходу стане його формат: виставка міститиме в собі одразу 5 паралельних заходів, що будуть проходити під одним дахом. Головний із них — це пряме спілкування із представниками закордонних вишів і шкіл. Протягом двох днів відвідувачі зможуть отримати компетентні і вичерпні консультації з питань, що їх найбільше цікавлять — про умови вступу, навчання, проживання, кошти і видатки, стипендії, кар’єрні перспективи тощо.

Окрім цього, у трьох залах проходитимуть семінари і презентації на актуальні для школярів, студентів і батьків теми: як успішно поступити до закордонного вишу, де підготуватися і як здати міжнародні мовні іспити, як визначитися із професією, які спеціальності найбільш перспективні та де їм навчають, як покорити роботодавця, як почати успішний стартап та багато інших цікавих питань. Доповідати і давати поради на семінарах будуть представники зарубіжних навчальних закладів, фахівці DEC education, а також провідні українські рекрутери, психологи і кар’єрні експерти.

[L]

Одразу на вході гостей вітатиме консультаційний центр DEC education, в якому кожного відвідувача швидко зорієнтують серед учасників виставки і підкажуть, до представника якого навчального закладу краще звернутися. Тут відвідувачі також зможуть отримати консультацію загального характеру і запитати порівняльні характеристики вишів чи шкіл, що їх цікавлять.

"Напередодні виставки, 11 жовтня, ми влаштуємо VIP-прийом у готелі "Опера", у якому візьмуть участь представники 10 найпрестижніших університетів та шкіл Великобританії, Європи і Америки, — зауважує директор DEC education Наталя Тарченко. Такий захід відбудеться в Україні вперше, і ми сподіваємося, що він приверне увагу відвідувачів, які цінують свій час і комфорт".

Таким чином, презентуючи можливості навчання за кордоном, виставка одночасно слугуватиме і форумом — зручним майданчиком, на якому колишні і майбутні студенти, батьки, представники навчальних закладів, кар’єрні фахівці і експерти зможуть обмінятися знаннями, враженнями, думками та досвідом.

Нагадаємо, що участь у виставці візьмуть понад 150 навчальних закладів із 30 країн світу — виші, підготовчі і мовні центри, освітні ресурси, культурні агенції тощо. Завдяки такій репрезентативності організатор заходу — міжнародна освітня агенція DEC education — поставить черговий рекорд серед освітніх виставок в Україні.

Вхід на захід є безкоштовним, після реєстрації на сайті агенції DEC education.

Реклама:

Головне сьогодні