ЗМІ: 11-класниця побила вчительку, бо та не дозволила класти ноги на парту. Фото. Відео

— 31 жовтня 2013, 11:24

Про інцидент швидко дізналися за межами району, а Міносвіти Криму направило у школу спеціальну комісію, повідомляє Сегодня.

До її вердикту, жодних заходів проти вчительки Ірини Кутішенко та учениці Інни Сегідіної приймати не будуть. "Чому їм повинні щось забороняти? Їх же не судять", - пояснили в адміністрації.

Фото з особистої сторінки Інни Сегідіної Вконтакте

В школі до конфлікту ставляться неоднозначно. Багато співчувають як Ірині, так і Інні, яка знайшла сумнівну популярність. Деякі вчителі звинувачують ЗМІ в тому, що ті роздули "з мухи слона".

"Атмосфера в школі нормальна. Ненормальною вона стала з допомогою журналістів. Вони вивернули навиворіт все що можна і не можна. Навіть особисте життя дівчинки вивернули", - з обуренням заявили в шкільній приймальні.

Мати скандальної учениці, Олена Сегідіна, теж стверджує, що масштаб конфлікту перебільшений. "Тема для розмови є і за неї зачепилися. Але в цілому наша школа хороша. Просто занадто багато по ТБ показують дітям те, чого не треба показувати. Все звідти й починається. Риба гниє з голови. Але не з мене, звичайно", - каже сільська голова.

Раніше, мати скандальної випускниці вибачилася перед вчителькою за поведінку своєї дитини в ефірі одного із телеканалів.

Між тим, сама дівчина, відправила журналістів в одне "цікаве" місце і "у кольорах" розповіла, що зробить з їхньою камерою і куда її "засуне".

Реклама:

Головне сьогодні