Названо найрозумнішу породу собак

— 8 жовтня 2013, 14:44

Як повідомляє Thejetnewspaper.com, список очолила порода Бордер-коллі. Ця порода - відомий працеголік серед собак та нагороджена за розум, працездатність та спритність. Цей собака має надзвичайний інстинкт та має працювати для того, аби почуватися щасливим.

Другу сходинку посіла Німецька вівчарка, яка дуже цінується за свій розум у поліції. Вони мають гарну репутацію військових та охоронних собак. Крім того, вони вірні і надійні.

На третьому місці опинилася порода Бладхаунд. Ці песики також часто використовують у роботі поліцейських, а також у пошуку та рятувальних операціях. Вони також мають винятковий нюх.

Четверте місце - Біглі. Вони винятково "слухають" власний ніс, що робить їх унікальними для розслідувальної роботи.

П'ята сходинка - Лабрадор Ретрівер. Собаки цієї породи - найрозумніші поводирі. Вони мають високу здатність до навчання та прагнуть сподобатися. Їх часто беруть до себе родини, і вони є однією із найбільш популярних порід для утримання.

Шосте місце Ньюфаундленди - найрозумніші рятувальники на воді. Вони мають велику ємність легенів, що дозволяє їм називатися майстрами із плавання на великих дистанціях. Крім того, вони мають справжні інстинкти рятування на воді. Крім того, розумні і легко вчаться.

Наступна у списку - Більгійська малінуа. Має репутацію надзвичайно розумного військового собаки. Вони сильні, рухливі, гарно вчаться та мають велике бажання працювати. Вони впевнені в собі і гарні захисники, що робить їх ефективними на військовій службі.

Восьме місце - Сибірська хаскі. Ця порода досягла безсумнівного успіху в упряжці. Вони були виведені в Північно-Східній Азії в якості їздових собак, і мають дивну витривалість і бажання працювати.

Золотистий ретрівер - дев'ята позиція. Дуже розумні собаки для допомоги. Вони мають вроджену працездатність, розумні і прагнуть гарного ставлення до себе.

Австралійські вівчарки - останні у списку. Між тим, вони є дивовижними пастухами. Вони енергійні, розумні і дуже сильні у природному інстинкту пасти.

Реклама:

Головне сьогодні