Студент зламував веб-камери красунь та шантажував їх "голими" фото

— 14 листопада 2013, 12:51

Після цього, він зв'язувався з дівчатами та шантажував їх, примушуючи виконати одну із трьох вимог, пише The Independent. Зокрема, він вимагав: вислати ще більше "голих" фотографій чи відео, або підключитися до 5-хвилинного чату з ним та зробити все, що він скаже.

Між тим, поліції вдалося упіймати хакера. Він визнав себе винним за трьома пунктами звинувачення та у несанкціонованому доступу до комп'ютерів. Нині йому загрожує до 11 років тюремного ув'язнення і штраф у розмірі 1 млн. доларів США.

Прокурори розповіли, що протягом останніх двох років Абрахамс зламав комп'ютери щонайменше 10-ти жінок у віці 18-20 років з різних штатів та країн. До цього списку потрапила і переможниця конкурсу краси "Miss Teen USA" Кессіді Вулф, яка відвідувала школу разом із Абрахамсом.

Він зняв її оголеною, коли дівчина нічого не знала про це. Пізніше, він розмістив її світлини у мережі, бо вона не відповідала на його листи. Він начебто сказав їй: "Твоя мрія бути моделлю перетвориться на порно".

Винахідливий хакер також надсилав різним жінкам електронні листи, де йшлося, що він начебто завантажив їхні "голі" фото з соціальних мереж і погрожував, що опублікує їх, якщо вони не надішлють йому додаткові фото і не роздягнуться спеціально для нього. Якщо жінки корилися, Абрахамс обіцяв знищити світлини.

Принаймні дві жертви, виконали умови он-лайн терориста.

У судовій залі, Абрахамс повідомив, що хворіє на аутизм. Його адвокат каже, що він вибачається за свої дії та наголошує, що вирішальну роль у його поведінці зіграла хвороба.

Реклама:

Головне сьогодні