Депресивне відео: молоді дівчата розповідають, чому хочуть поїхати з України

— 15 листопада 2013, 12:56

Так, на відеоролику "Нам потрібна наша країна, а чи потрібні ми їй?" з'являються дівчата-студентки, які розповідають про те, як їм живеться в Україні і що чекає їх у майбутньому.

Зокрема, одна з них каже, що закінчила школу із золотою медаллю, а інша ділиться, що є дипломанткою багатьох міжнародних конкурів. Ще одна каже, що навчається в творчому виші та має безліч цікавих ідей.

Однак їх усіх об'єднує одна фраза: "Але моя країна щодня вбиває надію на щасливе життя".

Далі у ролику пояснюється, чому. Відповідний відеоряд про лікарні підтримується текстом, що в нашій країні краще не хворіти і що в умовах вітчизняних лікарень неможливо одужати.

"Я не хочу жити в бруді та їздити у жахливому транспорті. Мої колеги, а в майбутньому і я вимушені працювати за одну тисячу гривень. Я хочу створити родину і мати дітей. Але коли, ми, двоє молодих людей назбираємо гроші на квартиру, яка щонайменше коштує 35 тисяч доларів?", - запитують дівчата.

Наприкінці відео, студентки кажуть, що хочуть жити в Україні і можуть розвивати культуру і науку, народжувати тут дітей.

"Але ми змушені будемо поїхати звідси туди де є комфорт, культура і піклування про людей", - йдеться у відео, на тлі зібраних валіз.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні