Тест

У легендарному "Тунелі кохання" на Рівненщині вирубали дерева. Фото

На власні очі це побачити журналісти сайту "ВСЕ".

Нагадаємо, очевидиця подій - пані Інна розповіла, що майже сімсот метрів дерев, знищили у шаховому порядку. Буцімто, дерева заважають проїзду потягу через те, що ростуть занадто близько до колії. Залізничники називають це "профілактикою".

За словами заступника голови Рівненської ОДА Олексія Губанова, на гілці нараз ітривають профілактичні роботи. " Як мене запевнили, це не стосується безпосередньо "Тунелю кохання", - каже він.

На зауваження про те, що вже багато дерев вирубали, він сказав, що на цьому вже все припиниться.

За словами Олексія Губанова, раніше у "Тунелі кохання" проводили толоки та навіть встановили дороговкази, які вказували мандрівникам місце розташування природнього дива. Журналіст намагалася знайти вказівники, проте їх там вже немає.

Місцеві мешканці розповідають, що дороговкази й справді були встановлені ще наприкінці липня цього року. Один - у селі Зоря, на трасі Рівне-Луцьк, а інший - у Клевані, на перехресті вулиць Центральної та Слов'янської. Однак прослужили вони не довго.

Перший - зламали за тиждень після встановлення. А другий викопали через два тижні, коли почали ремонт тротуарів. Дороговказ кілька днів лежав на паркані одного з будинку по вулиці Центральній, а потім зовсім зник. Тепер знову туристи розпитують у місцевих мешканців, як доїхати до "Тунелю кохання".

Не у кращому стані знаходиться і сам тунель: занедбаний та брудний

Очевидно, що впорядковувати потрібно будь-яку місцевість, але вся краса "Тунелю кохання" полягає у густоті дерев. Якщо їх вирубати у "шахматному порядку", ліс стане рідким. Через дерева буде пробиватися сонце. Відтак, зникне весь ефект подарованої природою краси тунелю.

Такий він зазвичай влітку:

А таким:

І таким буває восени:

Фото natalie-milko.livejournal.com

Фото ingreen.in.ua, bigpicture.ru.