На Євромайдані з’явилися відразу два університети

— 13 грудня 2013, 09:28

Мета обох – створення освітньої платформи на Майдані Незалежності, де зараз щодня перебувають тисячі людей, в тому числі, студенти та молодь.

"Відкритий університет Майдану - це ініціатива Києво-Могилянської бізнес-школи та Київської школи економіки", - розповіла Українській правді. Життя одна з організаторок, науковий співробітник Київської школи економіки Наталія Шаповал.

В перший день роботи університету в програмі були спікери з kmbs і kse. Першим виступав Володимир Павелко, директор MBA-програм Києво-Могилянської бізнес-школи, з лекцією про лідерство, цінності і візію майбутнього України.

За кілька днів роботи лектори Відкритого університету встигли розповісти про історію, освіту та роботу медіа. Також університет провів "Нічну літературну варту" за участю відомих поетів та письменників.

Надалі організатори планують давати слово всім, "хто має, що сказати".

Переглянути лекції Відкритого університету можна не тільки наживо у центрі столиці, а й просто в прямому ефірі на ВETV, а ознайомитись з розкладом лекцій, що зазвичай відбуваються з 12-ої до 20-ої години, на сторінці інформаційного центру "Не злий Майдан" у Фейсбук.

Ще один майданчик для навчання - Євромайдан Університет, відкрився за адресою Грушевського, 4. Відтепер там теж можна буде прослухати цікаві лекції та поспілкуватися з відомими людьми. Виступити тв університеті з лекцію про українську науку вже встигла відомий вчений-біолог Наталія Шульга, професор НАУКМА Михайло Винницький розповів про економічні моделі розвитку, а ідейний засновник та організатор Джаз Коктебель Лілія Млинарич - про свій фестиваль.

"Те, що зараз відбувається на Майдані - чудо! - вважає одна з організаторів проекту Галина Будинкевич. – Стільки прекрасних людей об'єдналися, щоб разом творити щасливе майбутнє".

Сьогодні лекції триватимуть з 16-ої до 20-ої годин. Першим виступить генеральний дериктор "Майкрософт" в Україні Дмитро Шимків. Детальніше про розклад лекцій можна дізнатися на сторінці Євромайдан університет у Фейсбуці.

Реклама:

Головне сьогодні