У ресторанах Києва мітингувальникам пропонують безкоштовні чай, каву і бульйон. Фото. Карта

— 2 грудня 2013, 13:37

Про це йдеться у його "зверненні до дівчат, жінок з дітьми і гостям Києва, хто приїхав з інших міст", опублікованому у Facebook.

Фото зі сториніки у Facebook Yekaterina Binodovna Mahomedova

Як зазначається, мережа закладів організувала пункти безкоштовного обігріву ресторанах, де можна випити безкоштовного чаю, кави або гарячого бульйону.

Карта закладів, де можна зігрітись теплими напоями ось тут:

Крім того, у ресторані "Опанас", що у парку Шевченка, пригощають гарячою їжею, супами, пише kiev.vgorode.ua.

Одним з перших обігрів і теплу їжу, чай, мітингувальникам запропонував бар "Барабан" на Прорізній 4а.

Додатковий пункт обігріву відкрито у приміщенні Костелу святого Олександра на вул. Костьольній, 17. Обігрів і чай пропонують у барі "Бардак" на Тарасівській 3 і кафе "Бархот" на Верхньому Валу 30а.

Як відомо, під час протестів волонтери пропонували мітингувальникам чай-каву. Повідомлялось також, що у неділю ресторан Prego розливав мітингувальникам гарячий чай на бульварі Шевченка.

Фото kiev.vgorode.ua

До киян звернулася і Biggggidea. Зокрема, у повідомленні ресурсу йдеться:

"Успіх Майдану-2013 залежить від витривалості тих, хто сьогодні там стоїть за всю Україну. Ці люди відстоюють наше з Вами майбутнє у Європі. Вони стоять за волю, за совість і за наших дітей. Якщо не можете стати поруч з ними, зігрійте і нагодуйте їх.

Отримані кошти будуть використані виключно на закупки речей першої необхідності - теплого одягу, палаток, медикаментів, гарячих напоїв та їжі. Жодної копійки не буде витрачено на партійні лозунги, символіку та зарплати!

#ЄвроМайдан - це масова акція волевиявлення. Люди, які зважилися стояти там, ризикують своїм здоров'ям заради кожного з нас. Серед тих, хто на майдані, є багато людей, які взяли відпустку, залишили свій бізнес та родини. Вони потребують саме вашого внеску та підтримки!".

Реклама:

Головне сьогодні