У неділю в метро проїдуться пасажири без штанів

— 11 січня 2014, 23:02

Наразі у райді беруть участь тисячі людей віком від 2 до 82, різних рас, професій, комплекцій тощо. Подія відбувається в більш ніж 60ти містах світу і вже стала міжнародним святкуванням легковажності і невимушеності.

"В Україні ж це також привід розбавити наше заполітизоване, надсерйозне і навіть сумне сьогодення та новинні стрічки. Ми не засмутимося, якщо комусь здаватиметься, що ми розхитуємо норми та підриваємо устої - ми дуже би хотіли підірвати устої суму, сірості, нещасливості, безнадійності", - пояснила організаторка акції фотограф Анна Андрієвська.

"Ми думаємо і хочемо передати це іншим, що можна бути веселішими й більш розкутими, живучи там, де ми живемо, і навіть маючи волохаті криві ноги неідеальної довжини", - жартівливо пояснюють організатори.

"На відео з райдів у інших країнах видно, як легко і невимушено люди це роблять, без комплексів щодо своєї зовнішності, комплекції, віку тощо. Наприклад, в Нью-Йорку були навіть учасники-інваліди з тростинами чи протезами, люди віком 70-80 років, батьки з маленькими дітьми", - розповідає "Українській правді.Життя" Анна Андрієвська.
"Ця легкість, розкутість і відсутність страху перед громадською думкою (вірніше громадським осудом) - на мою думку, це дуже добре", додає вона.
Акція триватиме з 15 до 16 години 12 січня.

Дрескод: допускається будь-яка білизна (навіть подвійний комплект :)), гольфи, а для дівчат - за бажанням - світлі прозорі колготки, теплий верх, шапки, рукавички, все, як взимку.

Організатори просять утриматись від стрінгів чи будь-яких варіантів провокуючої чи відвертої білизни, адже правило флешмобу -"Розсмішити людей, але не дратувати їх".

Як це було у інших країнах у інші роки можна подивитись на відео. Як все пройшло у Києві – покажемо завтра у фоторепортажі:)

Реклама:

Головне сьогодні