5-річна дівчинка врятувала батька від смерті, зробивши йому укол

— 13 лютого 2014, 11:16

Однак дівча не розгубилося та спокійно зробило йому у живіт ін’єкцію глюкагону, гормону, який піднімає рівень цукру в крові, пише The Daily Mail.

47-річному батькові дівчинки, містерові Баркессу, який залежить від інсуліну уже 33 роки, стало зле о 1.30 ночі. За його словами, він втратив свідомість, а дівчинка, не знайшовши його у спальні, пішла шукати батька. Коли вона знайшла його на дивані у вітальні, вона спробувала розбудити чоловіка, та не змогла.

"Вона знайшла мене та спробувала розбудити. Я пам'ятаю, як вона торкалася мого обличчя. Я встав і впав знову. Від моїх кінцівок не було жодної користі. Я повз на кухню, але вона знала, що робити. Ймовірно, ця ситуація вбила би мене, якби не вона", - розповідає тато дівчинки.

За 15 хвилин, коли Баркесс прийшов до тями, Холлі разом із мамою сиділа поруч.

За словами чоловіка, він справляється із проблемою самостійно уже протягом двох років і дитині ніколи не доводилося мати справу з чимось подібним.

ВІДЕО ДНЯ

"Я вражений, що інформація, яку я і Сандра (дружина - авт.) дали Холлі була зрозумілою та подіяла у такому молодому віці. Я пишаюся своєю донькою, що вона так спокійно впоралася із завданням", - каже чоловік.

Реклама:

Головне сьогодні