Борди на тему Євромайдану. Фото

— 13 лютого 2014, 12:26

Раніше популярності набула соціальна реклама з євромайданівською тематикою. Її використовують активісти, щоб в такий спосіб "тиснути" на владу та інформувати суспільство про події на Майдані.

Одна з фірм, що торгує у Львові автомобільними шинами, розмістила на проспекті Чорновола рекламний білборд з написом - "Зношені шини актуальні тільки на Майдані", пише Zaхid.net.


Водночас, реклама на білбордах використовується і для озвучення своїх політичних та громадських позицій. Так учасники спільноти "Економічний бойкот Партії регіонів" розмістили поблизу ринку "Південний" у Львові, що належить голові Львівської обласної організації Партії регіонів Петру Писарчуку, два білборди з написом білими буквами на синьому фоні - "Є така партія, яка вбиває людей".


Також у Львові з’явилась соціальна реклама за мотивами Євромайдану.

Ще один зразок соціальної реклами – також на Львівщині. Тут розмістили рекламний щит на честь козака Михайла Гаврилюка над яким познущався "Беркут". Малюнок козака із гаслом "Нація існує доти, доки існують люди готові її захищати" розмістили обабіч автомобільної дороги регіонального значення "Рава-Руська – Судова Вишня".


Не відстають від Львова й інші міста. Так у Павлограді Дніпропетровської області активісти від імені Обласного об'єднання НПГУ Західного Донбасу встановили білборд із зображенням загиблого євромайданівця Сергія Нігояна.

Ще один білборд-меморіал з'явився на Закарпатті. У місті Виноградів встановили щит з фотографіями Михайла Жизневського, Сергія Нігояна та Юрія Вербицького, які трагічно загинули під час останніх подій у Києві. Білборд містить заклик до молитви за душі загиблих – "Не забудь запалити свічку".

Фото з Чорна гора, intvua.com, Український тиждень, Юрко Мориквас

Реклама:

Головне сьогодні