Google розпочинає прийом заявок на щорічну наукову олімпіаду

— 13 лютого 2014, 13:58

Про це йдеться в офіційному блозі Google.

Для участі у змаганні, корпорація запрошує молодь у віці від 14-ти до 18-ти років. Прийом заявок триватиме до 12 травня 2014 року включно. А переможців буде оголошено 22 вересня 2014 року на заключній церемонії у головному офісі Google в Маунтін-В'ю, Каліфорнія.

Для того, щоб стати учасником конкурсу, потрібна лише зацікавленість та доступ до інтернету.

Цього року переможець отримає можливість приєднатися до команди Virgin Galactic на космодромі в Нью-Мексико під час їхньої підготовки до польоту в космос та бути одним з перших, хто привітає космонавтів на Землі після повернення з космосу; 10-денну поїздку на Галапагоські острови разом з журналом National Geographic, а також річну підписку на електронну версію журналу Scientific American для своєї школи. Переможці у кожній віковій категорії отримають можливість обрати у якості призу екскурсію на завод LEGO в Данії, дивовижний досвід в офісі Google або National Geographic.

Крім того, було впроваджено дві нові нагороди для учасників Google Science Fair 2014, щоб відзначити ще більше талановитих дітей: The Computer Science Award - нагорода за інновації та передові досягнення у галузі інформатики та Local Award Winners – будуть обрані серед учасників, чиї проекти спрямовані на вирішення локальних проблем.

Також цього року один з проектів, присвячений захисту навколишнього середовища, охорони здоров'я або охорони природних ресурсів знову отримає нагороду "Наука в дії" від журналу Scientific American у розмірі 50 000 доларів США на розвиток свого проекту під керівництвом видання протягом року.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні