Мешканці Рави-Руської подякували полякам за підтримку мітингувальників. Фото

— 14 лютого 2014, 17:34

На білборді зображено потиски двох рук у кольорах державних прапорів України та Польщі – жовто-блакитному та біло-червоному.

Поруч напис: "Dziękujęmy. Ten jest naszym bratem, ktory nie pozostawia nas w walce o przyszłość!!!", що в перекладі з польської означає "Дякуємо. Той є нашим братом, хто не залишив нас у боротьбі за майбутнє!!!".

Ініціатором встановлення такого біллборду стала міська рада міста, йдеться у повідомленні прес-служби Рава-Руської міської ради.

"За останні три місяці українці неодноразово бачили та відчувати підтримку поляків. Це коли вулиці польських міст прикрашали жовто-блакитними прапорами, і відеоролики з піснею на підтримку України в один час показували на центральних польських телеканалах, і підтримка у друкованих ЗМІ, і підсвічення найвищої будівлі Польщі – Палацу культури і науки у Варшаві жовто-блакитними кольорами тощо. Тому ми, равчани, від імені більшості українців вирішили висловити невелику подяку нашим сусідам", - прокоментувала міський голова Ірина Верещук.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні