Українці звернулися до Криму, Росії та Донбасу. Відео

— 28 лютого 2014, 19:16

Так, у своєму зверненні Максим Ачкасов каже, що вже більше 20-ти років мешкає в Україні та є її громадянином, незважаючи на те, що народився і до 13 років жив в Росії.

Він також каже, що не потребує захисту Росії, адже впевнений, що в Україні йому нічого не загрожує. "Мої права і свободи тут ніхто не притісняє. Я люблю Україну і її народ", - каже він.

До мешканців Криму і Донбасу звернулася і Саша Кольцова, вокалістка гурту "Крихітка". Вона каже, що нині дуже важкий час та велика кількість телевізійних маніпуляцій і саме вони розділяють народ, що в свою чергу, потрібно тим, хто обікрав народ.

"Дуже прошу вас не піддаватися на телевізійні політичні маніпуляції і увімкнути почуття правди, аби зрозуміти, що ми з вами один народ і в нас попереду дуже багато роботи в цій країні. І лише тут ми разом можемо змінити дуже багато", - каже вона.

За її словами, для цього в Києві потрібні представники регіонів, чесні представники Криму та Донбасу, які увійдуть до нового парламенту.

"Я звертаюся до вас із проханням уже зараз шукати таких людей", - каже вона.

Співачка також сказала, що хоче вибачитися від імені всіх політиків, які ігнорували і не дослухалися до думки регіонів, спекулювали на відмінностях, мовних відмінностях. "Нажаль ми не можемо зараз довіряти політикам. Я дуже прошу вас об'єднуватися на рівні міст, спільнот, профспілок. Ви знаєте, що серед нас є багато людей, готових вислухати і співпрацювати з вами", - каже вона.

"У Росіян ми маємо навчитися любити свою батьківщину. Це просто неймовірно як вони люьлять свою батьківщину і нам треба вчитися робити те саме", - радить вона.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні