Найяскравіші прогнози погоди: 10 інтернет-хітів. Відео

5-те лютого в Сполучених Штатах є Національним днем метеоролога. З цієї нагоди та в якості привітання журнал Time вирішив скласти добірку відео найяскравіших прогнозів погоди.

Першу сходинку віддали ведучому-реперу Ніку Косіру з Айдахо. Чоловік не зраджує своїй оригінальній манері знайомити глядачів із прогнозом погоди з 2009-го року.

На другому місці опинилася ведуча,яку покликали заміж. Історія Дженни Лі Томас у 2011-му році зворушила чимало телеглядачів Огасти, що в штаті Джорджія.

Дженна Лі розказувала їм про погоду, аж раптом у студії з’явився її коханий чоловік. Він став перед нею навколішки та попросив стати його дружиною. Дикторка погодилася. За цю пару пораділи понад мільйон людей, які подивилися це відео на You Tube.

Третю сходинку має герой трохи моторошної історії про ведучого, який знепритомнів. Австралієць Грант Ден’єр вів свій репортаж просто в небі, будучи пасажиром спортивного літака. Розповідь про погоду в прямому ефірі перервалася десь хвилині на другій, коли ведучий знепритомнів. Як зазначає видання, все закінчилося добре, і Грант потім сам сміявся з цього інциденту в Twitter.

На четвертому місці – суворий чолов’яга, який врізав хулігану. Джим Карлтон вів свій репортаж, стоячи в негоду на вулиці Чарльстона, аж раптом на нього з вереском наскочив якийсь дотепник. Не перериваючи своєї розповіді, Карлтон ударив хулігана коліном у причинне місце. Той утік.

П’яте місце має провісник пришестя Годзілли. Метеоролог із Вірджинії Аарон Джастас виступив із прогнозом-пародією та наобіцяв телеглядачам виверження вулканів та візит гігантського чудовиська.

На шостій сходинці опинився не стільки сам ведучий прогнозу погоди, скільки котярисько, який, задерши хвоста, нахабно продефілював студією.

Далі йде хлопчик-ведучий, дуже кумедний та старанний 9-річний Вільям Холлмен із Північної Дакоти. Відео з ним в інтернеті перглянули понад 1 мільйон людей.

Восьме місце має ведучий, який гепнувся. Майк Сейдел послизнувся і впав, але примудрився не сказати жодного слова, за яке потім було б соромно перед глядачами.

Дев’ята сходинка в чоловіка в зеленій краватці. Ведучий із Мілоукі тепер добре затямив, що не можна надягати зелену краватку, коли збираєшся розказувати про погоду на тлі зеленого екрану.

Завершують Топ-10 ведуча-реготуха та людина-кінь. Вони хоч трішки розважили телеглядачів у 2012-му році, коли в Америці вирував ураган "Сенді". Дядечко в шортах та масці коня займався джоггінгом на вулиці в Вашингтоні, і дикторка не змогла не показати такої чудасії всій країні.

Відео з сайту You Tube

Реклама:

Головне сьогодні