Російські фанати "Океану Ельзи" створили петицію на їх підтримку

— 17 березня 2014, 12:45

Фанати колективу Святослава Вакарчука у своєму зверненні закликали припинити змішувати творчість і політику. Про це йдеться у петиції, розміщеній на сайті "Сhange.org".

"У зв'язку зі скасуванням концертів у Петербурзі, Красноярську, Іркутську, Владивостоку, Хабаровську і Південно-Сахалінську російські шанувальники творчості групи звертаються до глав регіонів РФ, де заплановані концерти ще не скасовані", - йдеться у зверненні.

Прихильники наголосили, що це відкрите послання до всіх представників громадськості та політичних сил, а також до всіх ЗМІ з проханням підтримати їх:

"Ми закликаємо зберігати всіх розсудливість, ми закликаємо відокремлювати творчість від політики. Ми хочемо мати право слухати наші улюблені пісні. Ми хочемо мати право ходити на концерти груп, які нам подобаються. Нас - тисячі по всій країні (на концерти "Океану Ельзи" у всіх містах розкуплені всі квитки). Ми готові відстоювати свої права".

Російські прихільники "ОЕ" створили петицію на їх підтримку

"Давайте не будемо змішувати політику і творчість. Як громадянин України Святослав Вакарчук має право на свою громадянську позицію. Те, що він реалізував це право, виступивши на протестному Майдані в Києві, то, що він їздить по своїй країні і закликає всіх до миру, не повинно стати приводом відняти у російських шанувальників право почути його пісні наживо", - впевнені прихильники "ОЕ".

Фанати зауважили, що Святослав не співає про політику і не закликає до чогось політичного.

"Він співає про кохання, дружбу, про світ, про мрію, про віру в краще і про гідність людини. Ми звертаємося до всіх. Підтримайте нас. Давайте не будемо повертатися в Радянський союз. Не треба цензурувати нічию творчість. Не треба забороняти слухати музику. Ми хочемо слухати те, що ми хочемо і ходити на концерти улюблених груп. На дворі - 21 століття", - резюмували активісти.

Підписати петицію на підтримку "Океану Ельзи" може кожен охочий, зайшовши на сайт, де розміщене звернення.

Реклама:

Головне сьогодні