Фотографія про людяність у нью-йоркському метро стала хітом Інтернету

— 31 березня 2014, 09:09

На фото, зробленому в одному з вагонів метро Брукліна, 65-річний Оскар Ісаак Тейл.

Він повертався додому, коли на його плече зручно "примостився" і протягом півгодини проспав невідомий чорношкірий чоловік, особу якого встановити досі не вдалося.

Пасажир, що стояв поруч, побачивши, що відбувається, запропонував Тейлу акуратно розбудити чоловіка, який заснув, на що той відповів: "У нього був довгий день, нехай поспить!".

Інший пасажир сфотографував побачене на телефон і виклав в мережу.

Через кілька годин після появи фотографії в Інтернеті, телефон Тейла просто не замовкав. Родичі, друзі, знайомі з усього світу дзвонили, щоб сказати, як вони ним пишаються.

Людина, що зробила і розмістила даний знімок в Інтернеті, в інтерв'ю The News розповіла, що була просто вражена побаченим.

"Це не фото, яке демонструє національну приналежність. Це те, що мене вразило і одночасно потішило, бо я знаю, як нью- йоркці ставляться до дотиків і цінують свій особистий простір, особливо в метро".

Коментуючи дану фотографію, користувач Фейсбук Майкл Бартлі, чий коментар набрав більше 14 тисяч лайків, зазначив, що дане фото "все ще залишає надію на людяність".

У своєму коментарі інша користувачка заявила, що не бачить на фотографії єврея і чорношкірого, а бачить на ній просто двох ЛЮДЕЙ.

Більш детальна версія всіх можливих коментарів доступна на сайті Reddit, де фото і було спочатку розміщено.

А Ісаак навіть потрапив в телевізор:

Реклама:

Головне сьогодні