На деяких ділянках Києва ДАІ дозволила їхати швидше

— 11 квітня 2014, 13:46

Як повідомив начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко якого цитує Інтерфакс, в столиці визначено 11 таких ділянок. Подібні зміни планують ввести в Дніпропетровську, Донецьку, надходять пропозиції по іншим обласним центрам.

Сиренко підкреслив, що обговорення таких змін відбувається за обов'язкової участі громадськості.

"Громадськість Києва не була проти того, щоб збільшити на 11 дільницях столиці швидкісний режим", - зазначив він.

Начальник департаменту ДАІ підкреслив, що перший етап введення швидкісного режиму на цих ділянках вже проведений і протягом двох тижнів такий режим буде встановлений на цих 11 ділянках.

У березні цього року департамент ДАІ запропонував на обговорення громадськості змінити швидкісний режим, встановивши ліміт 80 км/год з 1 квітня до 1 листопада. Це стосувалося 21 ділянки доріг, а в ході обговорення були враховані пропозиції, які надходили від учасників дорожнього руху про стан дорожньої мережі, і було визначено 11 ділянок у Києві, на яких доцільно підвищити дозволену швидкість руху.

А саме - Набережне шосе, з Поштової площі до моста Патона, Наддніпрянської шосе, Столичне шосе, від Південного мостового переходу до вул.Академіка Заболотного, вул.Саперно-Слобідська, від вул.Гринченко до Південного мостового переходу, Південний мостовий перехід, пр. Бажана, Оболонський пр., від вул.Богатирської до вул.Малиновського, автодорога Р-96, від вул.Озерної до кордонів Києва, пр.Ватутина, від Московського мосту до площі Керчинської і вул.Міська від вул. Стеценко до Гостомельського шосе, також автодорога Т-1039, міська кільцева дорога від Гостомельського шосе до Мінського проспекту.

Набережне щосе
Столичне шосе
Реклама:

Головне сьогодні