До літа в столиці підготують 11 пляжів

— 14 квітня 2014, 16:31

Також, за умов виконання комплексу заходів із благоустрою та відповідного облаштування, відпочинок з купанням буде дозволено на 14 об’єктах.

Про це повідомив директор КП "Плесо" Павло Походій, якого цитує прес-служба КМДА.

Він зауважив, що відповідно до очікуваних прогнозів Укргідромедцентру, у період проходження весняного водопілля через київський створ річки Дніпро пройде у двічі менше води, ніж середньорічний обсяг, тому ніяких підтоплень або затоплень ні територій пляжів, ні споруд, ні заплавних зон в цьому році не очікується.

Це дозволить скоротити витрати на заходи щодо запобігання епідемічним ускладненням.

Також, аби належним чином організувати безпеку на воді, голова КМДА Володимир Бондаренко доручив відповідним службам встановити інформаційні щити та попереджувальні знаки в місцях не передбачених для купання, постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу про правила поведінки на воді, регулярно проводити в школах та інших закладах освіти інформаційно-навчальну роботу щодо безпечної поведінки на воді.

Крім того, очільник міськдержадміністрації ініціював створення літніх дитячих навчальних секцій з плавання на базі діючих спеціалізованих клубів за місцем проживання, гуртків та шкільних басейнів.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні