Кім Чен Ин став зіркою рекламного плакату перукарського салону в Лондоні

— 16 квітня 2014, 12:36

На початку квітня 2014 він розмістив постер із зображенням першого секретаря ЦК ТПК у вітрині свого салону, додавши рекламне гасло.

Кілька днів по тому чоловіка провідали незадоволені представники посольства Північної Кореї, пише Lenta.ru.

"Погано лежить волосся? Знижка 15 відсотків на чоловічі стрижки в квітні", - свідчить гасло, над яким розміщено усміхнене обличчя Кім Чен Ина. На плакаті добре видно відому зачіску голови Північної Кореї: волосся, розділене на прямий проділ, виголені скроні.

Ідея зіркового маркетингу прийшла в голову Мо Наббаху, власника перукарні М&М в околиці Лондона.

Через пару днів після розміщення плаката в перукарню прийшли представники посольства Північної Кореї, яке розташовується всього в декількох кілометрах від M&M. Дипломати розглядали плакат, робили фото, потім зайшли в салон і попросили покликати головного. Коли прийшов Мо, корейці попросили зняти рекламний плакат. Власник перукарні відмовився.

"Я сказав їм, що ми не в Північній Кореї, а в Великобританії", - розповів він журналістам. Він не вважає, що зробив щось неполіткоректне і дуже задоволений результатом рекламної кампанії: його перукарня і плакат з Кім Чен Ином стали місцевою визначною пам'яткою.

Лондонська поліція підтверджує, що спілкувалася з обома сторонами конфлікту і що згоди їм досягти не вдалося. Корейське посольство відмовилося обговорювати інцидент, відповівши на запит газети Лондона Evening Standard коротко: "Ми не маємо права коментувати".

Як відомо, кілька тижнів тому з'явилася інформація про те, що молоді у Північній Кореї рекомендували носити зачіски, як у лідера країни - Кім Чем Ина.

Реклама:

Головне сьогодні