Відпочити завдяки дитині: до 1 травня батьки можуть виграти 2 тижні мовних курсів

— 22 квітня 2014, 10:00

Забронювати канікули дитині і безкоштовно відпочити самому: до 1 травня агенція DEC education пропонує батькам узяти участь в акції "2 + 2".

За умовами акції, кожен, хто забронює дитині двотижневу поїздку на літні мовні курси до будь-якої країни світу, візьме участь у розіграші двотижневої подорожі на курси англійської для дорослих у Великобританії, США, Канаді чи Бразилії (загалом 40 годин навчання).

Головний приз надасть провідний міжнародний оператор St. Giles International.

Участь у акції можлива лише за умови підписання договору з агенцією до 1 травня 2014 року. Розіграш подорожі відбудеться 7 травня.

"Незважаючи на суспільно-політичні негаразди, корисний літній відпочинок своїм школярам планують усі, — зазначає директор DEC education Наталя Тарченко. — Ми постаралися зробити цей процес приємнішим і цікавішим. Напевне кожного привабить можливість не тільки подарувати дитині розумний відпочинок, а й додатково щось виграти самому".

До 1 травня компанія також надає безкоштовні послуги з організації освітньої подорожі для клієнтів зі вже оформленими візами.

Агенція DEC education була заснована в 1999 році в Кишиневі, а відділення в Києві відкрила в 2003 році. Нині компанія є найбільшою на ринку консультаційних послуг у сфері закордонної освіти та офіційно представляє в Україні понад 820 зарубіжних навчальних закладів. У минулому році агенція допомогла вирушити на мовні програми до Європи та Північної Америки понад 1500 клієнтів.

Отримати вичерпну консультацію та скористатися перевагами акції "2 + 2" можна за телефоном у Києві (044) 390-76-24 або на сайті www.dec-edu.com.

Реклама:

Головне сьогодні