Сайт про фейки російських ЗМІ - теж серед фіналістів The Bobs

— 3 квітня 2014, 14:41

Ресурс, який виявляє фейкові новини російських ЗМІ, був запущений 2-го березня випускниками та студентами Могилянської школи журналістики.

До проекту долучилося багато журналістів, маркетологів, програмістів, перекладачів та інших. Основною метою співтовариства є перевірка і спростування перекрученої інформації і пропаганди про події у Криму, яка поширюється в ЗМІ.

Як відомо, 2 квітня розпочалося голосування за фіналістів у конкурсі блогів The Bobs. Загалом у списку фіналістів конкурсу інтернет-активізму The Bobs 154 позиції, яких відібрало міжнародне журі з понад 3000 поданих заявок.

Обирати переможців можна у всіх номінаціях: Найкращий блог, Найкраща інновація, Найкраща громадська кампанія в соціальних медіа, Приз організації "Репортери без кордонів", Приз GlobalMediaForum, Найкреативніший і найоригінальніший.

Згідно з правилами конкурсу, на нього можна було номінувати веб-сайти, які написані однією з 14 мов конкурсу: українською, англійською, арабською, бенгальською, гінді, індонезійською, іспанською, китайською, німецькою, перською, португальською, російською, турецькою або французькою.


Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні