Фіналісти конкурсу блогів The Bobs: сторінка "Євромайдану", "Єлюди" та "Вавилон´13"

— 2 квітня 2014, 13:59

У номцінації "Вибір користувачів - найкраща сторінка українською" представлено АЄОА, Телебачення Торонто, Крим SOS, Євромайдан, Є люди, Блог Сергія Лещенка.

Сторінка "Євромайдан" у Facebook потрапила до списку фіналістів у номінації "Найкращий блог".

Серед фіналістів також є проект Христини Бердинських "Є люди" (номінація "Найкраща кампанія в соціальних медіа").

Творче об´єднання "Вавилон´13" також серед фіналістів у номінації "Найкреативніший і найоригінальніший".

Тепер голосувати за них можна на сайті thebobs.com.

Янукович-лікс потрапив до фіналістів у номінації "Приз від репортерів без кордонів", а сторінка "Євромайдан SOS" - у номінації "Приз GlobalMediaForum"

Загалом у списку фіналістів конкурсу інтернет-активізму The Bobs 154 позиції, яких відібрало міжнародне журі з понад 3000 поданих заявок.

Голосування триватиме з 2 квітня по 7 травня. Таким чином користувачі вирішують, які проекти буде визнано цього року найкращими за вибором користувачів.

Обирати переможців можна у всіх номінаціях: Найкращий блог, Найкраща інновація, Найкраща громадська кампанія в соціальних медіа, Приз організації "Репортери без кордонів", Приз GlobalMediaForum, Найкреативніший і найоригінальніший.

Згідно з правилами конкурсу, на нього можна було номінувати веб-сайти, які написані однією з 14 мов конкурсу: українською, англійською, арабською, бенгальською, гінді, індонезійською, іспанською, китайською, німецькою, перською, португальською, російською, турецькою або французькою.

Вони повинні бути у вільному доступі, тобто без обов´язкової реєстрації та паролів.

У майже всіх конкурсних номінаціях можна реєструвати інтернет-проекти будь-яких форматів.

Після подання заявок, експертне журі відібрало фіналістів. І вже за них можуть голосувати користувачі.

Експерт міжнародного журі від України – Вікторія Сюмар. Від Туреччини судитиме експерт з нових медіа Еркан Сака, від Іспанії – право захисниця Рената Авіла, від Бразилії - телеведучий і колумніст Але Юсеф, від Франції – один із найуспішніших камерунських блогерів Флоріан Нґімбіс, від Індонезії – психолог Аліса Вахід, а від Індії – інтернет-активістка Рогіні Лакшане.

Реклама:

Головне сьогодні