Google Glass надійшли у вільний продаж

— 15 травня 2014, 09:24

Однак неясно, як довго триватиме ця акція, тому що невідомо, скільки пар окулярів встигла випустити Google, повідомляє Інтерфакс із посиланням на The Wall Street Journal. Компанія вже проводила закрите бета-тестування окулярів, а в квітні влаштувала одноденний продаж, що проходив у Понте-Ведра-Біч (Флоріда) турнірі з гольфу.

Поки Google-окуляри не можна назвати готовим продуктом, бета тестерам пропонується рання версія під назвою "Explorers". Google повідомила, що продовжує роботу як над апаратною частиною, так і над програмним забезпеченням.

WSJ не виключає, що з часом Google домовиться з виробниками модних окулярів, включаючи Oakley і Ray-Ban, і Google Glass буде доступним в більш витончених оправах.

Раніше Google уклала угоду з компанією VSP Global, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для людей з порушенням зору, завдяки чому VSP зможе пропонувати Google Glass разом з діоптричними лінзами і безкоштовними оправами для них.

Google Glass - електронні окуляри, що дозволяють користувачеві отримувати на спеціальний дисплей інформацію про об'єкти, з якими він візуально контактує. У пристрої використовується прозорий дисплей, який кріпиться на голові і знаходиться трохи вище правого ока, а також камера, здатна записувати відео високої якості.

Зрештою Google хоче об'єднати в Google Glass три функції: доповнену реальність, мобільний зв'язок плюс інтернет і відеощоденник.

Реклама:

Головне сьогодні