Оператор, що був у полоні в Криму, став персоною нон-грата в Росії

— 15 травня 2014, 11:01

Відтепер оператор, який зняв велику кількість кліпів російським артистам, найближчий рік не має права перетинати кордон.

Про це Пілунський розповів у своєму Facebook.

"Мене депортували з Росії. На рік заборонили в'їзд на територію федерації. Їхав на запрошення Наталі Корольової знімати їй кліп. Ані офіційне запрошення від неї, ані втручання якогось міністра не змогло нічого змінити", - написав Ярослав.

За словами оператора, причиною цього стала його з Юрієм Грузиновим історія полону в Криму під час референдуму:

"Тобто - опинившись в руках кримінального угруповання, інформацією про яке не володіло навіть міністерство оборони Росії, я став персоною нон-грата для цієї країни. Бідні мирні гопники постраждали під час допиту. Виявляється я, зі зв'язаними руками і рушником навколо голови, чинив їм опір. Вони були так деморалізовані що більше не з'явилися, так і не дізнавшись від нас коли ж в Криму з'явиться "Правий сектор"?".

Пілунський тепер персона нон-грата в Росії

"Наслідки для Росії були такі серйозні, що сьогодні в аеропорту Шереметьєво мене тримали виключно в закритому приміщенні і в туалет виводили під конвоєм, а паспорт віддали тільки в Києві", - додав Пілунський.

Обурений рішенням Росії про свою депортацію, Ярослав емоційно заявив:

"Ссишь, Пуйло? Правильно робиш! "Правий СЕ- Е - Е - Е - екто -О -О -ОР прийде до тебе в КРЄ - Е - Е -Емль!". Слава Україні!".

Нагадаємо, Ярослав Пілунський та його товариш Юрій Грузинов зникли під час так званого референдуму у Криму.

За звільнення хлопців з полону сеператистів виступали відомі українські та російські артисти.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні