У Києві проведуть першу благодійну барахолку

— 20 травня 2014, 20:34

Барахолка THE NEW OLD! є некомерційним заходом, організованим волонтерами.

На даний момент підтверджено більше 150 продавців, які візьмуть у THE NEW OLD! Своє барахло продаватимуть Ольга Навроцька, Гарік Корогодський, Олександр Меламуд, Олена Шоптенко, Alloise, Ігор Посипайко та інші.

Гроші, які будуть виручені від продажу непотрібних речей, передадуть Фонду "Таблеточки", що опікується дітками з раком крові.

У цей день з 11 години на Воздвиженці також буде збір дитячих книжок, які потім передадуть у Фонд Дарини Жолдак, а також макулатури, яку продадуть і гроші передадуть "Таблеточкам".

До заходу можна долучатись, участь у ньому безкоштовна. Детальний звіт по збору та розподілу коштів буде опублікований на сторінці THE NEW OLD! у Фейсбуці протягом 2 тижнів після заходу.

Крім самої барахолки буде: Музика, Майстер-класи для дітей від Shkinder art studio, Анімація від дитячих аніматорів з Baby Rock, Чемпіонат з олд-скул резинки, Чемпіонат з настільного тенісу, 10-хвилинні розминки та подарунки від мережі фітнес центрів Sport & Spa, Дошка оголошень, Їжа та напої від Діми Борисова і солоденьке від Валерія Созановського і багато іншого (програма постійно оновлюється).

Сім'я ресторанів Діми Борисова буде продавати їжу та напої, а 10% виручки також передасть до Фонду Таблеточки. Валерій Созановський порадує своїм фірмовим солодким і 20 % від виручки також передасть для допомоги діткам.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні