Іноземні виші ще приймають українців на вересень. Подробиці — на вебінарі ℗

— 26 травня 2014, 10:00

28 травня міжнародна освітня агенція DEC education організує вебінар на тему "Як поступити до зарубіжного вишу у вересні?", який буде гідним уваги випускників шкіл, бакалаврів та їхніх батьків. Онлайн-захід розпочнеться об 11:00. Необхідна попередня реєстрація!

Червень є дійсно останнім місяцем, коли ще можна планувати зарахування — за умови, що майбутні студенти вчасно подадуть документи і встигнуть упоратися із супутніми формальностями.

Багатьох здивує, але процес вступу до закордонних коледжів чи університетів є простішим і зручнішим, аніж до вітчизняних, — стверджують фахівці DEC education. Приймальні комісії повідомляють результат через 1–2 тижні, переговори можна вести з кількома навчальними закладами і при цьому не виключати український університет як запасний варіант.

Базові вимоги багатьох зарубіжних вишів до снаги українському хорошистові: середній бал атестату не нижче 8, сертифікат міжнародного іспиту з іноземної мови, переконливий мотиваційний лист — і позитивна відповідь фактично гарантована.

Дізнатися цікаві подробиці і отримати слушні поради зі вступу майбутні студенти зможуть 28 травня, зареєструвавшись на тематичний вебінар. Експерт агенції з програм вищої освіти за кордоном Олександра Литвинова докладно розповість про особливості вступної кампанії — 2014 і проконсультує про можливості навчання як на бакалавраті, так і магістратури.

Деталі про захід можна отримати на сайті організатора або за телефоном у Києві (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні