Університет Канади чекає на українців у вересні ℗

— 28 травня 2014, 10:00

Fraser International College, міжнародний підготовчий коледж на базі головного кампусу Simon Fraser University (SFU), добирає іноземних студентів на програму мовної та академічної підготовки до бакалаврату UTP Stage II (три триместри навчання). Випускники цієї програми отримають можливість зарахування відразу на другий курс обраного факультету в Simon Fraser University.

Щоб встигнути поступити у вересні, пакет необхідних документів слід подати до кінця червня. Вступні вимоги UTP Stage II будуть до снаги більшості хорошистів: середній бал атестата — не менше 9 і результат міжнародного іспиту з англійської мови, еквівалентний IELTS 5.5.

UTP Stage II дублює навчальний розклад першого курсу в SFU. При цьому увага акцентується на мовній, академічній та організаційній підготовці студента до навчання і життя у виші. Програма викладається на базі головного кампусу SFU в Бернабі (20 км від Ванкувера), а предмети читають професори й доценти університету. Вартість навчання на підготовчому відділенні еквівалентна вартості навчання на першому курсі.

Абітурієнти можуть поступити на один із указаних потоків: бізнес-адміністрування; інженерні науки; мистецтва та соціальні науки; комунікації, мистецтво і технології; математичні та комп'ютерні науки; науки про здоров'я; охорона навколишнього середовища.

Simon Fraser University заснований в 1965 році і сьогодні є одним із найбільших центрів професійної підготовки та науково-дослідної роботи в Канаді. За версією видання Times, університет входить до топ-100 вишів світу, заснованих після 1960 року. Найвищий рейтинг мають програми в галузі вільних мистецтв і наук, а також міждисциплінарних і професійно-технічних напрямів.

Отримати кваліфіковану допомогу щодо навчання в Канаді абітурієнти можуть, звернувшись до міжнародної освітньої агенції DEC education — офіційного представника Fraser International College в Україні: (044) 390-76-24, www.dec-edu.com.

Реклама:

Головне сьогодні