В Одессі створили додаток, що покращує якість селфі: можна навіть худнути. Відео

— 10 червня 2014, 11:30

За допомогою краудфандінга команда хоче зібрати 30 тис. долаірв. Ці гроші потрібні одеситам на те, щоб доопрацювати продукт і випустити першу версію для iOS вже в серпні. Поки у команди є тільки робочий прототип на стадії бета-тестування, пише AIN.ua.

Можливості Looksery великі: можна схуднути, вирівняти колір шкіри і усунути її дефекти, змінити що завгодно від кольору очей до форми черепа або навіть прикинутися персонажем з фільму жахів. Для цього потрібно увійти в додаток і пропустити своє селфі через один або декілька вибраних фільтрів.

У додатку також є свій власний захищений месенджер, за допомогою якого своїми "підправленими" портретами можна буде поділитися з друзями. І, звичайно ж, прямо з Looksery користувач може публікувати свої творіння в популярних соціальних мережах.

Ще однією можливістю Looksery є оптимізація трафіку. Під час спілкування за допомогою 3D-персонажів на пристрій передається мета-файл, що містить інформацію про зміни емоцій і міміки, розмір якого становить 2% від розміру оригінального відео. Це робить передачу відео-повідомлень дуже швидкою. Так в зоні поганого інтернет-покриття можна записати коротке відео повідомлення і передати друзям.

Реклама:

Головне сьогодні