Тест

Жінки-бійці просять легалізувати добровольчий корпус "Правий сектор". Відео

Її героїні: фронтові медики, це волонтерки, які допомагають пораненим у лікарнях, дружини, які чекають своїх чоловіків з бойових завдань і підтримують їх.

Кожна з них пояснює, чому потрібно легалізувати добровольчі батальйони, зокрема Правий сектор.

"19-річна Яна керує бригадою з приблизно 10 чоловіків-санітарів. Під час кожного виїзду вона ризикує життям – лізе на своєму пікапчику за пораненими у саме пекло, під стрілковий і мінометний обстріл. В її машину вже влучала міна, а рахунок пораненим, яким вона врятувала життя, йде вже на десятки.

Викладачка з Полтави з позивним Альтаїр, мама трьох дорослих дітей, приїхала до нас разом з чоловіком. Він розвідник, вона – снайпер, навчає молодь стріляти. Едельвейс, теж дружина розвідника, розфарбовує хлопцям зброю у "мистецький камуфляж". І годує мого кота, коли я на виїздах.

Перепрошую за всі баги монтажу, деякі проблеми зі звуком і т.п. – усіх писала з першого дубля, монтувала нашвидкуруч. Після повернення з-під Савур-могили в мене більше тижня не було бойових виїздів, то встигла, дяка Богові, оце назнімати", - розповідає про них Олена Білозерська.