Тест

Український стартап для зберігання дисконтних карт у телефоні отримав 300 тис. доларів інвестицій

Гроші стартапери планують витратити на маркетинг, залучення нових клієнтів, а також вихід на російський ринок, пише AIN.ua.

yoCard - це мобільний додаток для iPhone і Android, що дозволяє замінити пластикові дисконтні карти на їх мобільні аналоги в смартфоні.

"Змінивши пластикові картки на їх електронні аналоги, ви виключаєте ймовірність їх втрати і частого забування вдома. Вони завжди будуть оновлені і вкажуть розташування найближчої точки мережі даної карти, а найголовніше - вони завжди знаходяться у вас під рукою", - пояснив СЕО yoCard Максим Маслій.

На сьогодні додаток має більш 35 тис. активних користувачів. До системи підключено більше 70-ти торгових мереж в Україні. В липні 2013 року yoCard спільно з торгово-розважальним центром SkyMall впровадили технологію iBeacon, яка дозволяє отримувати додаткові подарунки за часті покупки і користуватися ексклюзивними знижковими пропозиціями від місцевих магазинів.

До кінця року команда планує потроїти кількість користувачів, підключити ще кілька великих торгових мереж в Україні.
Крім експансії на російський ринок, компанія також розглядає варіанти виходу на ринки Азії та Європи. "На даний момент вже завершено переговори з декількома найбільшими мережами, і ми сподіваємося дуже скоро потішити наших користувачів", - розповів Максим.

Також до 2015 року команда планує розширити функціонал yoCard. Зокрема, за словами Максима, компанія розвиватиме технологію iBeacon і роботу з платіжними картами.