11 і 12 жовтня у Києві пройде виставка "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" ℗

— 23 вересня 2014, 10:00

11–12 жовтня в київському готелі Fairmont відбудеться спеціалізована виставка "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу", яка збере понад 60 рейтингових університетів і надасть багато корисної інформації старшокласникам, студентам, батькам і молодим фахівцям.

Організатором заходу і офіційним представником усіх його учасників є провідна українська освітня агенція DEC education. Спеціалізовану освітянську подію компанія організовуватиме в Україні вже всьоме.

Вхід на захід є безкоштовним, після реєстрації на сайті агенції DEC education.

Протягом двох днів відвідувачі зможуть отримати компетентні і вичерпні консультації з питань, що їх найбільше цікавлять: про вибір університету, умови вступу, навчання, проживання, кошти і видатки, стипендії, кар’єрні перспективи тощо.

В рамках виставки проходитимуть семінари і презентації на актуальні для школярів, студентів і батьків теми: як успішно поступити до закордонного вишу, де підготуватися і як здати міжнародні мовні іспити, як визначитися з професією, які спеціальності найбільш перспективні, де їм навчають та багато інших цікавих питань. Доповідати і давати поради на семінарах будуть представники зарубіжних навчальних закладів, фахівці DEC education, випускники вишів та їхні батьки.

Одразу на вході гостей вітатиме консультаційний центр DEC education, в якому кожного відвідувача експерти агенції швидко зорієнтують серед учасників виставки і підкажуть, до представника якого навчального закладу краще звернутися. Крім того, тут можна буде отримати консультацію загального характеру і запитати порівняльні характеристики вишів чи шкіл, які становлять інтерес.

"Напередодні виставки, 10 жовтня, ми влаштуємо VIP-прийом у готелі "Опера", у якому візьмуть участь представники 10 престижних університетів та шкіл Великобританії, Європи й Америки, а також провідні експерти з вищої освіти, — зауважує директор DEC education Наталя Тарченко.— Захід такого формату відбуватиметься в Україні вже вдруге, і ми впевнені, що він приверне увагу відвідувачів, які цінують свій час і комфорт. Реєстрація на прийом продовжується, і ми запрошуємо сім’ї, що планують довготермінове навчання за кордоном. Ви можете зробити попередній запит на програми, які вас цікавлять, а наші фахівці підготують до VIP-прийому індивідуальні пропозиції".

Презентуючи можливості отримання вищої освіти за кордоном, виставка слугуватиме одночасно і форумом — зручним майданчиком, де колишні і майбутні студенти, батьки і представники навчальних закладів зможуть обмінятися знаннями, враженнями, думками та досвідом.

Нагадаємо, що участь у виставці візьмуть понад 60 навчальних закладів із Західної Європи, США та Канади — виші, підготовчі і мовні центри. Завдяки такій репрезентативності організатор заходу — міжнародна освітня агенція DEC education — поставить черговий рекорд серед спеціалізованих освітніх виставок в Україні.

Онлайн-реєстрація на ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу >>

Додаткова інформація та попередні консультації відвідувачів — в агенції DEC education:

  • (044) 390-76-24,
  • Київ, вул. Профессора Підвисоцького, 16 (ст. м. "Дружби Народів")

[email protected]

Реклама:

Головне сьогодні