Неймовірної краси ролик про Київ з висоти пташиного польоту. Відео

— 25 вересня 2014, 13:24

Протягом чотирьох хвилин дрон пролітає над основними київськими пам'ятками - Києво-Печерською Лаврою, парком Слави, Дніпром, стадіоном "Олімпійський" та багатьма іншими, повідомляє AIN.ua.

В деяких моментах дрон летить майже над землею, а іноді злітає на висоту близько 150 метрів - наприклад, над мостом Патона. Зйомка і монтаж відео тривали близько двох тижнів, також чимало часу пішло на підбір фонової музики.

На момент виходу цього матеріалу приголомшливої ​​краси ролик переглянули близько 60 тис. користувачів YouTube.

Зйомка проводилася за допомогою камери GoPro, встановленої на дроні Phantome 2 з підвісом Zenmuse H3-3D. Орієнтовна вартість такого набору в західних магазинах становить понад 1000 доларів США. Втім, Олег на відео не заробляє, за його словами - це всього лише захоплююче хобі, хоча йому вже неодноразово пропонували гроші за зйомки подібних панорам.

Він розповів, що зйомка таких роликів - не таке вже й складна справа. "Важливо розуміти, який ракурс ти хочеш отримати і стежити за плавністю ходу самої картинки", - вважає Прилуцький. Зараз Олег експериментує зі зйомкою кругових 3D-панорам на великій висоті і найближчим часом планує опублікувати частину таких кадрів.

Реклама:

Головне сьогодні