Запрошуючи на побачення, треба питати про страшне кіно – поради експертів сайту знайомств

— 29 вересня 2014, 15:31

Кілька секретів розкрили експерти сайту знайомств OkCupid, пише The Guardian.

До 30 років жінки надають перевагу чоловікам, котрі трохи за них старші. Після ж 30 їх починають вабити чоловіки трішки молодші. Це – не результати якогось опитування, а статистичні дані з сайту знайомств. Якщо в 25 років більшість самотніх дівчат шукають в Інтернеті 26-річних парубків, то 50-річні пані не проти познайомитися з 46-річними холостяками.

Що ж до чоловіків, то і в 20, і в 30, і в 50 років більшість упевнена – найкращий вік жінки – це 20 із невеличким хвостиком.

Експерти сайту відібрали слова, котрі найчастіше зустрічаються у профайлах користувачів. Виявилося, що, розповідаючи про себе, і чоловіки, і жінки найчастіше говорять "у мене блакитні очі". Також людям до вподоби описувати своє волосся.

Цікаво, що словом, котре найчастіше зустрічається в профайлах темношкірих користувачів-чоловіків, є слово "дреди". Азіати полюбляють описувати себе як "високий, як на азіата".

До слова, найбільше повідомлень на сайті знайомств одержують люди з гарною зовнішністю. Це не дивно. Але, виявляється, те саме відбувається й на сайтах із пошуку роботи, але стосується лише жінок. Чим красивіша жінка, тим більше в неї співбесід, повідомляє сайт on ShiftGig.

Як радять експерти, перш ніж запросити симпатичну людину на перше побачення, варто запитати, чи подобаються йому чи їй "жахастики". Виявляється у ставленні до страшного кіно співпадають три чверті від усіх пар, що утворилися завдяки сайту знайомств. Або обом подобаються такі фільми, абo ні.

Реклама:

Головне сьогодні