Хвора на рак дівчина обрала собі день своєї смерті

— 30 жовтня 2014, 10:11

Дівчина також дізналася що в останній період хвороби, на неї чекають неймовірні страждання. Вона може втратити можливість розмовляти та керувати своїм тілом. Саме тому вона вирішила, що "помиратиме на своїх умовах", пише The Washington Post.

"Я не хочу помирати", - каже вона. Тим не менше уже сьогодні Британі страждає від жахливого головного болю та судом.

Мейнард обрала перше листопада днем своєї смерті. Вона може передумати, але це навряд чи. Очікується, що їй введуть медичний препарат і вона помре у своїй спальні в Портленді, штат Орегон. Це один із п'яти штатів із правовим захистом невиліковно хворих пацієнтів, які хочуть припинити свої страждання.

В свої останні дні дівчина вирішила жити. 24-го жовтня, після відвідин Гранд Каньйону, вона написала у своєму блозі, що Каньйон був приголомшливо красивий і що вона змогла насолодитися двома речами, які вона любить найбільше: природою та родиною. "Шкода, що я не можу забути про свій рак", - написала вона.

Фото TheBrittanyFund.org

Наступного ранку після відвідин Каньйону, дівчина тимчасово позбулася здатності розмовляти.

"Я мрію, щоб кожен невиліковно хворий американець мав доступ до вибору, аби померти на своїх власних умовах, з гідністю", - каже вона.

Дівчина та її родина дізналися про всі можливі методи лікування, включаючи випромінювання та альтернативну медицину.

"Після місяців досліджень, моя родина і я дійшли висновку, що не існує лікування, яке б врятувало моє життя і рекомендовані методи лише б зруйнували час, який в мене лишився", - каже вона.

Британі створила власний фонд для боротьби за гідну смерть.

Реклама:

Головне сьогодні