14-16 листопада престижні виші Швейцарії проведуть презентації у Харкові, Полтаві та Києві ℗

— 10 листопада 2014, 11:25

У середині листопада у трьох містах України відбудуться спеціальні презентації "Елітна освіта у Швейцарії" для старшокласників і студентів, які мають намір будувати кар’єру у перспективній сфері міжнародної гостинності, та їхніх батьків. Організатор: провідна освітня агенція DEC education.

Графік проведення: 14 листопада — Харків, 15 листопада — Полтава, 16 листопада — Київ.

Відвідування презентацій — безкоштовне, за попередньою реєстрацією на сайті >>

Спеціально для проведення презентацій Україну відвідає старший регіональний менеджер Швейцарської освітньої групи SEG у Східній Європі Горан Йорданов. Він надасть вичерпну інформацію про можливості та перспективи, які забезпечує престижна вища освіта у Швейцарії, та поділиться практичними порадами з власного досвіду роботи на керівних і виконавчих посадах у провідних готелях Європи та світу, що стане у пригоді майбутнім керівникам готелів і ресторанів. Про деталі вступу до швейцарських вищих шкіл розповість фахівець освітньої агенції DEC education Юрій Сухомуд.

Слід зауважити, що у Полтаві та Харкові презентації пройдуть у форматі ознайомчого семінару, після якого учасники зможуть задати свої питання доповідачам.

У Києві подія буде мати більш індивідуальний формат, який передбачає проведення короткої презентації та наступної персональній консультації з питань вступу та навчання у швейцарських вишах. Організатори запрошують приходити сім’ями і обіцяють приділити увагу кожній родині: у заході братимуть участь представник групи SEG, консультанти та експерти з питань вищої освіти у Швейцарії агенції DEC education.

Можливість працевлаштування та оплачуване стажування у найкращих закладах світу, досвід та інновації — це гарантовані переваги, якими можуть скористатися студенти з різних країн. "HoReCа у наш час є однією з найбільш динамічних галузей світової економіки, яка надає мільйони робочих місць та можливості кар’єрного розвитку для фахівців широкого спектру спеціальностей: від майстрів з випічки до шеф-кухарів і керуючих готелями. Важливо отримувати освіту за найвищими і найбільш актуальними стандартами галузі. Швейцарія — світовий лідер з підготовки кадрів для сфери гостинності, і розпочати навчання там можна вже з вересня 2015 року", — стверджує Олена Барильська, керівник відділу вищої та середньої освіти міжнародної агенції DEC education.

Про Swiss Education Group

П'ять вищих шкіл Swiss Education Group є лідерами у царині підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності — готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Школи SEG із понад 30-річним досвідом навчають студентів за передовими стандартами, забезпечують найкращу базу для входження у ділове середовище — саме це сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

Про DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щорічно входить до ТОП-5 найкращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанія заснована в 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови, де офіційно представляє понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні