Дрони в повсякденні: перше порно та порятунок мийника вікон

— 11 листопада 2014, 14:58

За допомогою дрона вже знято перший порнофільм та урятовано людину.

Про останні цікаві події з життя дронів розповідає Mashable.

Кіно для дорослих, яке було повністю зняте за допомогою дрона, є швидше арт-проектом, ніж справжнім порнофільмом. Це "смішний роздум на тему приватності та вуаєризму", зазначили автори фільму в розмові з Motherboard.

Ті, кому цікаво, та коло чиїх екранів не крутяться діти, можуть переглянути відер з відвертими кадрами на Vimeo.

Користь від того, що дрон може підглядати, як парочки любляться на лоні природи, сумнівна. Зате літаючому пристроєві точно вдячний один мийник вікон з Абу-Дабі. Чолов’яга застряг на висоті 10-го поверху через несправність підйомного обладнання, повідомляє місцеве видання Khaleej Times.

До нього на порятунок вислали дрона. Робот підлетів та "роздивився", в чому проблема. Мийнику передали інструкції, як її усунути.

Із дронами працюють школярі. Гурток "Чорні соколи", який працює в одній зі старших шкіл у Південній Кароліні, використав дрона для трансляції юнацького футбольного матчу. На жаль, діяльність розумників викликала невдоволення з боку Федерального авіаційного управління США. Школа отримала листа з проханням припинити використання дронів.

Між тим у Китаї з літаючими шпигунськими пристроями обходитимуться жорсткіше. Створено спеціальну суперточну "антидронову" лазерну зброю, повідомляє The Guardian із посиланням на китайські ЗМІ.

Дальність її ураження становить майже 2 кілометри. Дрона буде збито за 5 секунд після виявлення.

Фото з сайту Mashable, відео з YouTube

Реклама:

Головне сьогодні