У Петербурзьких РАГС-ах хочуть ввести дрескод

— 13 листопада 2014, 16:28

В документі будуть також прописані і особливості вбрань представників різних національностей, оскільки деякі воліють реєструвати шлюб у відповідності зі своїми етнічними традиціями, пише газета Известия.

Депутат пояснив, що не можна допустити створення прецеденту, коли нетрадиційні пари реєструють шлюби, оскільки російським законодавством такі шлюби не передбачені.

Наразі немає чіткого регламенту того, як повинні одягатися наречені. Тому, за словами Мілонова, бувають випадки, коли люди приходять реєструвати шлюб навіть у костюмах ведмежат і кошенят.

Парламентарій вважає, що якщо люди в один з найсвітліших днів свого життя воліють святкувати в костюмі щурів, хеллоуїнських чудовиськ або масках трупів - то це їх право. Однак на офіційних церемоніях, на його думку, повинні діяти якісь правила.

Минулого тижня в одному із рагсів Санкт-Петербурга був зареєстрований нетрадиційний союз між двома дівчатами, одна з яких є трансгендером-чоловіком. На церемонії "наречений", як і наречена, з'явився в білій весільній сукні, що вочевидь і обурило російського ннардепа.

Реклама:

Головне сьогодні