Студенти зможуть купувати пільгові залізничні квитки через інтернет

— 17 листопада 2014, 16:11

Для того, аби придбати пільговий квиток через інтернет, студентам потрібно буде зазначити серію та номер студентського квитка, прізвище та ім’я для їх звірки з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО), повідомляє прес-служба УЗ.

Якщо студентський квиток буде підтверджений ЄДЕБО, пасажир зможе оформити пільговий проїзний документ на сайті booking.uz.gov.ua.

Перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка у Єдиній державній електронній базі з питань освіти можна за посиланням www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html. У разі відсутності зазначених даних, Міносвіти радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.

Нагадаємо, студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів незалежно від форм власності впродовж року надається 50% знижка на проїзд у загальних та плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класу всіх категорій поїздів міжміського сполучення і всіх вагонах регіональних поїздів.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні